Організаторів ЛГБТ-квесту у Львові назвали дегенератами

Член партії "Свобода" Ігор Токовенко розкритикував проведення Маршу рівності у Львові. Він упевнений, що в місті, в якому почала свою діяльність Соціал-національна партія України, проведення мітингу ЛГБТ-суспільства неможливе.

"18-19 березня у Львові збоченці та інші ліві грантоїди збираються провести гей-парад і ще кілька своїх євроінтеграційних ігрищ. Як на мене, було б не дуже добре, якби їм це вдалося. Сподіваюся, що місто Лева здатне дати відсіч дегенератам та їх пейсатим спонсорам", - написав він на Facebook.

Пост політика викликав резонанс в соціальній мережі. Деякі коментатори дивувалися радикальним поглядам члена ВО "Свободи", інші навпаки його підтримували.

В описі майбутньої події написано, що Марш рівності проти різних форм дискримінації у Львові відбудеться вперше. Він почнеться пішохідним ЛГБТ - квестом. Організатори хочуть відновити культурний діалог між різними верствами населення, незважаючи на їхні погляди.

"Ми щиро хочемо зробити Фестиваль рівності щорічною подією в Україні, який би об'єднував людей в їх різноманітності і єдності в боротьбі з упередженнями та дискримінацією", - сказано в прес-релізі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: