Львів’ян навчать правильно сортувати сміття

18 березня у Львові проведуть екскурсію для молоді «Як сортують сміття у Львові?». Упродовж кількох годин поїздки всі охочі зможуть відвідати станцію очистки інфільтратів, Завод з переробки ртутних енергоощадних ламп і компанію «АВЕ Львів», де працівники установ ознайомлять відвідувачів із процесом сортування та утилізації різних видів твердих побутових відходів (ТПВ). Про це повідомила прес-служба ЛМР.

У рамках поїздки відбудеться також воркшоп, де можна буде дізнатися більше про досвід сортування сміття за кордоном та в Україні, а також навчитися правильно сортувати власне побутове сміття.

До участі запрошують усіх охочих представників молоді Львові. Зголошуватися за допомогою гугл-форми: https://docs.google.com/forms/d/19Wy6NhJDaljVWDKgPKg6ta-DOMFYu6MuaarRgcd2cjk/viewform.

«На вас чекають багато нових, а головне – практичних – знань зі сфери сортування сміття, море лайфхаків для побуту, цікава вікторина, чай та печиво. Будьмо свідомими громадянами своєї держави! Сортуймо сміття разом», – зазначають організатори.

Організатори екскурсії: Соціальна ініціатива «Хтось не зробить», ГО «За ЕКОрозвиток».

Контакти: Олег Котис, 097-424-22-61.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: