У маршрутних таксі компанії-перевізника «Успіх БМ» встановлять систему оголошення зупинок

Компанія-перевізник «Успіх БМ» працює над облаштуванням своїх маршрутних таксі пристроями для озвучення зупинок. Зараз підприємство веде переговори з фірмами-постачальниками необхідного обладнання.

Як зазначає керівництво «Успіх БМ», оголошення зупинок у транспорті передусім важливе для пасажирів із вадами зору і туристів з інших міст, тому компанія вирішила обладнати свої маршрутні таксі автоінформаторами.

«Зараз ми шукаємо підприємство, яке б запропонувало нам обладнання за оптимальною ціною, адже система для озвучення зупинок – сьогодні дороговартісне придбання», – зазначив директор компанії-перевізника «Успіх БМ» Юрій Мельник.

Принцип роботи системи оголошення зупинок полягає в отриманні координат від GPS-трекера. Пристрій порівнює завантажені дані з отриманими в той час, коли маршрутне таксі перетинає певну координату, та оголошує зупинку.

«Спершу ми обладнаємо автоінформатором пробний маршрут, і якщо все працюватиме як належить, то системи оголошення зупинок будуть встановлені у решті наших автобусів. Сподіваємося, наш задум вдасться реалізувати вже найближчим часом», – розповів Юрій Мельник.

Підприємства, які хотіли б запропонувати автоінформатори для оголошення зупинок, компанія «Успіх БМ» просить звертатися за номером телефону: 0983035078.

Нагадаємо, компанія-перевізник «Успіх БМ» обслуговує міські маршрути №48, 49, 50, 51, 53 та приміські – № 160, 184-А, 1001.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: