В одному з підпільних цехів Одеси в’єтнамці відробляли «панщину»

6883

Сьогодні в Одеській області співробітники Держприкордонслужби спільно із співробітниками прокуратури Одеси та Київського РВ ГУ НП в Одеській області викрили підпільний цех на якому потенційні незаконні мігранти шили одяг.

Про це Дивись.Інфо повідомила прес-служба ДПСУ.

Розкриття цієї оборудки стало можливим в результаті тривалих заходів, проведених оперативними співробітниками Одеського прикордонного загону. Зокрема, відпрацьовуючи отримані дані було встановлено можливе місце перебування однієї з груп нелегальних мігрантів, яке знаходилося в приватному будинку в селищі Прилиманське Овідіопольського району. Згодом стало відомо, що на даній території також підпільно виготовляється одяг. У даному цеху мігранти відробляли своєрідну «панщину» перед тим, як організатори каналу незаконної міграції переправлять їх до країн ЄС.  Кілька груп колишніх «шевців» прикордонники виявили впродовж останніх місяців на західному кордоні.

Вже під час обшуку приміщення були виявлені 14 громадян В’єтнаму, які не мали при собі жодних документів. Також було знайдено 18 одиниць швейного обладнання, заготовки для виготовлення курток та бірки бренду «Columbia»

В даний час затриманих мігрантів передано представникам Державної міграційної служби України для з’ясування підстав законності їх перебування на території України. Тривають слідчі дії, а також встановлюються особи причетні до даного правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: