Майже 40 громадських організацій закликають владу не проводити Марш рівності у Львові

На сесії Львівської міської ради представник від громадськості Юрій Черкашин зачитав звернення до міського голови Львова Андрія Садового, голови СБУ у Львівської області, в.о. голови Нацполіції у Львівській області від бійців українсько-російської війни та майже 40 громадських організацій щодо проведення Маршу рівності.Про це пише Дивись Інфо.

«Українці – це спільнота людей, які багато років формували власну систему традицій, а фундаментальними цінностями – завжди була віра, традиції та сім'я. Ми усвідомлюємо і те, що маленька частина суспільства відрізняється у питаннях статевих відносин, тому було б не правильно їх засуджувати, однак вважаємо неприпустимо, коли ці люди пропагують нетрадиційні відносини у суспільстві», - йдеться у зверненні.

«В ході проведення ЛГБТ-акцій може бути низка провокацій, а тому просимо не проводити їх», - пишуть громадські активісти.

Юрій Черкашин повідомив, що вся відповідальність за наслідки Маршу рівності лежить на міському голові Львова Андрієві Садовому. 

"Якщо ця акція відбудеться, то не виключено силового варіанту розв’язання ситуації", - зазначив спікер.

Секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило повідомив, що позиція міста – чітка і зрозуміла – Львів не толерує таких акцій під час проведення посту і війни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: