Правоохоронці Львівщини встановлюють, хто потрапив на територію "Угерського спиртзаводу"

Правоохоронці Львівщини встановлюють обставини проникнення невідомих осіб на територію ДП "Угерський спиртзавод". Про це повідомив відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

На місце події виїхав т.в.о. начальника ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія та інші керівники поліції Львівщини.

Сьогодні, 17 березня, о 6.35 на оперативну лінію 102 у Стрийський відділ поліції зателефонувала місцева мешканка і повідомила, що близько ста двадцяти чоловіків прорвались на територію ДП «Угерський спиртзавод» і що начебто вони нищать обладнання та погрожують працівникам фізичною розправою.

Як встановили правоохоронці, близько 6.30 у село Угерсько Стрийського району прибула колона транспортних засобів у складі п’ятьох автобусів та кількох супроводжуючих автомобілів без номерних знаків. Люди, котрі перебували в автобусах, прорвались на територію спиртзаводу, закрили усі входи та виставили по периметру території вартових.

До забезпечення публічної безпеки залучений весь особовий склад Стрийського відділу поліції, на місці події працює слідчо-оперативна група, групи реагування. У селі Угерсько перебуває т.в.о. начальника ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія та інші керівники поліції Львівщини.

Близько 10.00 тридцять мешканців Стрийського району перекрили трасу Київ-Чоп в районі села Добряни, протестуючи, за їх словами, «проти захоплення спиртзаводу». На місці події працюють поліцейські - забезпечують публічний порядок, спілкуються з людьми та намагаються відновити рух транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: