У Львові стартував форум із розвитку медичного туризму

Сьогодні, 17 березня, у Львові розпочала роботу міжнародна конференція із медичного туризму: «Медичний туризм на Львівщині: розвиток, перспективи, плани та майбутнє», інформує Дивись.Інфо.

Мета конференції об’єднати ідеї туристичних операторів, представників медичної галузі та експертів із можливостями, знаннями та досвідом туристичної галузі задля успішної реалізації туристичної індустрії та політики, як в Україні, так і за кордоном.

Перший спікер конференції, головний операційний директор COO «NeXeN Group» Гарвардт Олена розповіла присутнім, які стратегії та інструменти використовувати для збільшення ROI лікувально-оздоровчої зони відпочинку, а також про те, як підвищити впізнаваність бренду лікувально-профілактичних об’єктів на внутрішньому і міжнародному споживчих сегментах.

Додамо, що на конференцію прибула президент Української Асоціації медичного туризму, віце-президент Всесвітньої Асоціації Медичного Туризму Віолета Янишевська, з доповіддю «Україна в глобальному світі медичного туризму. Тенденції та перспективи».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: