У Львові відкривається перша Школа шляхетних панянок

У квітні у Львові розпочне діяти перша Школа шляхетних панянок. На навчання уже запрошують дівчаток віком від 7 до 12 років. Про це повідомляє прес-служба Школи.

Як розповіла керівник Школи Соломія Басараб, заняття відбуватимуться двічі на тиждень, а загалом тривалість курсу становитиме близько трьох місяців.

Після завершення навчання, юні шляхетні панянки отримають дипломи на званому вечері.

Як повідомляє Соломія Басараб, навчання проводитимуть досвідчені та професійні викладачі, які з розумінням та любов'ю ставляться до кожної дитини. Під час навчання в школі юні панянки отримають не тільки знання з необхідних дисциплін,  але і практику.

Під час навчання передбачені походи у театри, галереї, а також дівчатка братимуть участь у благодійних та світських заходах, які відбуваються у нашому місті.

«Школа докладе максимум зусиль для того, щоб кожна дівчинка, яка пройде навчання, стала  справжньою панянкою, яка буде вміти ефектно вирізнятися не лише зовнішністю, але і поведінкою, знаннями та манерами. Мета школи -  відродити шляхетність в юних панянок», - зазначає Соломія Басараб.

Відзначимо, що навчання у школі платне, його вартість за один місяць становить 1600 гривень.

Заплановано, що у школі навчатимуть такі дисципліни, як етикет, вишукані манери, риторика, літературна мова, елегантність (зовнішній вигляд), уроки шляхетної історії, курс «Добрі справи», кулінарію, а також право, мистецтвознавство, та, за бажанням батьків, катехизацію.

 Організатори запрошують до навчання усіх охочих.

Більш детальну інформацію можна отримати за контактами: т. , Email[email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: