Садовий розписався у власній безпорадності, - Синютка

Міський голова Львова Андрій Садовий розписався у власній безпорадності. Про це під час апаратної наради повідомив голова ОДА Олег Синютка. Про це у Фейсбуці пише начальник управління інвестиційної діяльності Львівської ОДА Роман Матис.

"Мені прикро було дізнатися, що вчора, міська влада Львова розписалася у власній безпорадності стосовно суботніх подій. Це означає, що на нас, як обласну адміністрацію, перекладено ще більше зобов'язань", - цитує Синютку Роман Матис.

Аж у неділю на своїй сторінці у Фейсбуці він оприлюднив заяву, у якій наголосив, що має обмежений вплив на силові структури та спеціальні органи.

"Напередодні заходу я попередив голову ОДА про те, що мета провокації - міжнародна дискредитація України і попросив вчинити усі дії в межах його повноважень, аби не допустити цього сценарію. Знаю, що він обговорював цю ситуацію з СБУ. Вони знають, як працювати в таких випадках. Сподіваюсь, зробили все, що могли. Слава Богу ніхто не постраждав. Є репутаційні втрати", - написав Садовий.

https://www.facebook.com/Roman.Matys/posts/10207069402345893

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: