У Львові проведуть моделювання України в контексті сучасних геополітичних процесів

У Львові, з 2 по 3 квітня 2016 року, відбудеться симуляційна гра-тренінг «Країна змін». Організаторами заходу є Громадська Організація «Граніт» спільно з Майстернею освітніх інновацій «КРОК». Партнерами виступили відділ по роботі з молоддю Львівської міської ради

«Формат і механіка цього освітнього заходу побудовані таким чином, що учасники матимуть змогу пропрацювати в ігровому форматі процеси які відбуваються в Україні, спробувати себе в ролі політика, бізнесмена, держслужбовця, тощо. А також намагатимуться втілити реформи в країні «У», що є своєрідною моделлю України періоду між «Революцією Гідності» та початком війни», – коментує автор сценарію, Андрій Мочурад.

Як повідомляють організатори, схожий захід у Львові відбуватиметься вже втретє, але кожного року тему та механіку корегують під актуальну проблематику суспільства.

Цьогоріч симуляційна гра збере близько ста учасників, що відбиратимуться на конкурсній основі. До участі в заході запрошуються як львівяни, так і жителі інших міст України, вікові обмеження 16-28 років. За потребою, учасники забезпечуватимуться місцем проживання.

Захід відбудеться у Науковій бібліотеці Львівського національного університету ім. І.Франка (вул. Драгоманова, 5). Попередня реєстрація учасників гри обов’язкова і доступна за посиланням goo.gl/hrTxwQ.

Отримати додаткову інформацію можна на сторінках події у соцмережах:

vk.com/modelua2016,

fb.com/events/1057717164267062/

Довідка:

Громадське об’єднання «Граніт» - громадська організація, що об’єднує львівську патріотичну молодь та понад 10 років втілює заходи у сферах освіти, культури та ін.

КРОК -  майстерня освітніх інновацій та ігрофікації, що проводить інтерактивні тренінги, розробляє настільні та освітні ігри.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: