Компанія-перевізник «Фіакр-Львів» відзначає 60-річний ювілей

У березні компанія-перевізник «Фіакр-Львів» відзначає 60-річний ювілей від дати свого заснування. ТзОВ «Фіакр-Львів»  – одне з найстаріших підприємств на ринку транспортних перевезень Львова та Львівської області.

За архівними документами, офіційну діяльність підприємство розпочало 21 березня 1956 року, тоді ж автопарк складався з бортових ЗІСів, пізніше до нього увійшли автомобілі «Волга», а згодом – мікроавтобуси РАФ.

Поступово таксомоторне підприємство почало розвиватися та закуповувати автобуси для надання послуг транспортних перевезень. Сьогодні автопарк «Фіакр-Львів» налічує 157 одиниць транспорту, а компанія обслуговує 10 міських маршрутів.

«Підприємство відзначає вагому дату – 60-річчя, і ми цим пишаємося, адже зберегли колектив, маємо власний транспорт. У перспективі хочемо закупити нові автобуси, які б відповідали умовам ринку, тому сподіваємося на заздалегідь оголошені умови тендеру, а також плануємо розширювати штат працівників – тобто надавати львів’янам кваліфіковані послуги, – розповів Степан Коцан, директор компанії «Фіакр-Львів». – За весь цей час підприємство переживало і злети, і падіння. Були надзвичайно важкі часи, коли стояло питання виїжджати завтра в рейс чи ні. Бо виїжджати – означало нові борги, а не виїжджати – зупинити свою діяльність. Але керівництвом завжди було прийняте зважене рішення, і тому ми сьогодні працюємо на ринку».

З нагоди ювілею компанії заступник начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Ігор Собенко зазначив, що підприємство «Фіакр-Львів» на ринку перевезень користується хорошим авторитетом: «Компанія, вважаю, достойно представляє місто. 60 років – це багато для людського віку, а для підприємства – це той відрізок часу, який скріплює колектив і дає нові можливості та нові потужності для його розвитку».

Довідка

Компанія «Фіакр-Львів» заснована 21 березня 1956 року та обслуговує 10 міських маршрутів (№13, 22, 24, 30, 39, 41, 43, 17, 18, 34) та два приміські (№140 та 141)  і перевозить близько 33726 пасажирів щодня. З дати заснування і до сьогодні на підприємстві пропрацювало 7277 осіб. Колектив компанії-перевізника «Фіакр-Львів» нараховує 344 працівники, з яких 280 водіїв.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: