Мустафа Найєм порівняв мера Львова з Януковичем

У зв’язку з останніми подіями у Львові Мустафа Найєм дав свою оцінку інциденту і меру міста Андрію Садовому. Його бездіяльність він порівняв з політичною байдужістю Януковича до неправомірних дій «тітушок».

«Я щиро розчарований відсутністю реакції мера Львова Андрія Садового. В решті-решт, це не питання поглядів, а питання лідерства. Ідеологія, політика не можуть бути підставою закривати очі на порушення прав тих, чиї погляди він не підтримує.

Це не моралізаторство. І навіть не заклик до толерантності. Якщо в країні не виникне ціннісна база і механізми для стримування подібних явищ, реінкарнація януковичів неминуча. У цьому контексті мовчання офіційних властей міста Львова у відповідь на сьогоднішні події мало чим відрізняється від байдужості держави часів Віктора Януковича до безчинства тітушек», – пише Найєм на сторінці у «Фейсбук».

«Фестиваль рівності», який мав учора відбутись у Львові, завершився справжнім скандалом: із самого ранку під готель «Дністер», що в центрі Львова, прийшли щонайменше 40 радикально настроєних активістів, які вимагали вигнати представників фестивалю з міста та заборонити його проведення під час посту.

Настрій радикалів був досить рішучий, вони погрожували, заявляли про замінування готелю та кидались камінням в поліцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: