Наше місто набагато краще, ніж Львів, - мер Івано-Франківська

Стик вже писав про те, як фестивалитиме Івано-Франківськ у 2016 році.

Під час озвучення переліку заходів, які планують проводити в місті, міський голова Івано-Франківська зауважив, що їх потрібно активніше рекламувати.

“У нас проводиться багато фестивалів, але ми не вміємо подавати такі заходи. Люди про це не говорять, ми не витрачаємо кошти на медіа. Тому з коштів, які йдуть на фестивалі, треба передбачити витрати на популяризацію цих заходів. Інакше змісту немає. Ми розуміємо, що ми повністю не складемо конкуренцію Львову, де є "24 канал" Садового, але ми повинні подавати альтернативу. Наше місто набагато краще, чим Львів. Ми є більш патріотичне, християнське місто. І ніколи не допустимо того, що відбувається у Львові, марші там, геїв чи ще когось. Тому ми повинні докласти зусиль, щоб показати наші християнські, українські цінності і Франківськ виграв протистояння зі Львовом” –сказав Руслан Марцінків.

Та дав доручення начальнику фінансового управління Вікторії Сусаніній та патронатній службі опрацювати питання щодо виділення коштів на промоцію заходів, що проводяться в Івано-Франківську.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: