У Львові фінансово підтримають переселенців і учасників АТО

6166

У травні 2015 року було ініційовано бізнес-інкубатор для переселенців «Новий відлік». Восени 2015 року 15 переможців отримали до 80 000 грн кожен на закупівлю обладнання та основних фондів для власної бізнес-ідеї. У межах другої хвилі, окрім переселенців, організатори запрошують до участі демобілізованих учасників АТО або членів їхніх родин.

Про це сьогодні, 23 березня, під час прес-конференції сказав голова Клубу ділових людей Микола Савуляк, інформує Дивись.Інфо.

За його словами, у травні 2015 року було ініційовано бізнес-інкубатор для переселенців «Новий відлік». Восени 2015 року 15 переможців отримали до 80 000 грн кожен на закупівлю обладнання та основних фондів для власної бізнес-ідеї. У межах другої хвилі, окрім переселенців, організатори запрошують до участі демобілізованих учасників АТО або членів їхніх родин.

«Проект спрямований на те, аби розпочати власний бізнес у Львові. Перша хвиля проекту розпочалась восени минулого року і зараз на завершальному етапі. Сьогодні проект “Новий відлік” складається із декілька частин. Спершу вже стартував відбір учасників, який триватиме до 6 квітня. Тому ми очікуємо людей, які готові взяти у відборі для цього потрібно написати анкету учасника, де вказати вашу бізнес ідею чи діючий проект», – сказав Микола Савуляк.

Також він додав, що якщо подивитись нас статистику першого хвилі, то участь в проекті взяло 60 осіб, з яких завершило 55 і які захистили всі свої бізнес-плани. З тих 55 осіб булу відібрано 15, між якими було розподілено грантовий фонд в розмірі 1 млн. грн. Таким чином на кожного розподілено гроші для закупівлі обладнання і матеріалів.

Натомість керівник Західноукраїнського представництва Міжнародного Фонду «Відродження» Оксана Дащаківська зазначила, що є люди, які в нерівних умовах перебувають з нами.

«Це люди, які втратили житло, бізнес та ті, які захищають нашу країну. Вони сьогодні віддали і втратили більше. Тому цей проект дає можливість на друге життя. Фактично ми пропонуємо людям взяти гроші на старт свого бізнесу», – сказав Оксана Дащаківська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: