Департамент екології оприлюднив перелік організацій, що надають гранти на екопроекти

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації підготував перелік Міжнародних донорських організацій з пріоритетним напрямком "Охорона довкілля" для органів виконавчої влади і місцевого самоврядування та державних і комунальних установ.

Про це повідомив в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації Руслан Гречаник.

За словами Руслана Гречаника, цей перелік включає інформацію про грантодавців, пріоритетні напрямки фінансування, контактні дані, а також хто може бути подавачем проектних пропозицій та стислий опис процесу аплікування. У розробці перебуває аналогічний перелік Міжнародних грантових програм для неурядових громадських організацій та суб’єктів підприємницької діяльності.

"Ми звертаємося до екологічно свідомих громадян,  а також організацій  з пропозицією співпраці для реалізації спільних екологічних ідей та проектів, - зазначив Руслан Гречаник. - Переконаний, що спільними зусиллями ми зробимо багато добрих справ для екології області".

Активісти можуть зголоситися до департаменту екології та надіслати свої пропозиції на поштову скриньку [email protected]a з позначкою "Екологічна ініціатива".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: