У Львівському ветуніверситеті – «День відкритих дверей»

27 березня, у неділю, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького запрошує усіх бажаючих побувати на Дні відкритих дверей.

У програмі заходу передбачено ознайомлення з умовами прийому до ВНЗ, спілкування з ректором університету та деканами, представниками студентського профкому. Учні та їх батьки, інші гості матимуть змогу відвідати музеї університету, ознайомитись з роботою кафедр та факультетів, відвідати лабораторії, бібліотеку, оглянути аудиторії.

Спілкування з викладачами розпочнеться об 11-й годині в адміністративному корпусі університету (2-й поверх, аудиторний перехід) де відбудеться презентація факультетів та випускових кафедрах ЛНУВМ та БТ імені С.З. Ґжицького.

Нині Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій готує фахівців із 18 спеціальностей, а саме: ветеринарна медицина; технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; водні біоресурси та аквакультура; харчові технології та інженерія; технологія зберігання, консервування та переробки м’яса; технологія зберігання, консервування та переробки молока; технології жирів і жирозамінників; якість, стандартизація та сертифікація; біотехнологія; маркетинг; менеджмент; екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування; економіка довкілля і природних ресурсів; менеджмент організацій і адміністрування; менеджмент зовнішньоекономічної діяльності та інші.

Сьогодні підготовка спеціалістів в університеті ведеться на 32 кафедрах чотирьох факультетів денного і одному факультеті заочного навчання. Щороку університет випускає  майже тисячу висококваліфікованих спеціалістів для народного господарства та бізнесу, його кафедри оснащені сучасним обладнанням і лабораторною технікою. Студенти ЛНУВМ та БТ імені С.З. Ґжицького мають змогу проходити стажування у Польщі, Франції, Данії.

Університет здійснює активні міжнародні обміни та співпрацює з багатьма іноземними навчальними закладами Польщі, США, Угорщини. Спільно з Люблінським природничим університетом (Польща) реалізовано грант Європейського Союзу «Ветеринарна школа передової діагностичної техніки зі спеціалізованими лабораторіями» на загальну суму 1,5 млн. євро. Завдяки цьому в університеті будується ветеринарна клініка для дрібних тварин, встановлено унікальний цифровий рентгенівський кабінет найвищого світового рівня, два десятки сучасних цифрових мікроскопів, працює пересувна ветеринарна лабораторія та закуплено іншу техніку.

Детальніше з програмою «Дня відкритих дверей» можна ознайомитись на сайті університету - www.vetuniver.lviv.ua

Прес-служба ЛНУВМ та БТ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: