Подати показання лічильника споживачі газу Львівщини можуть за допомогою SMS

ПАТ «Львівгаз» запровадив ще один сервіс, який дає змогу легко і швидко подати показання лічильника. Відтепер споживачі газу Львівської області можуть зробити це з допомогою смс-повідомлення, надіславши його на короткий номер 7104.

Зафіксувати показання лічильника споживачам необхідно станом на 1 число місця та впродовж наступних п’яти днів передати до газового господарства у зручний для себе спосіб. Таким чином у рахунку за березень буде відображено точний обсяг спожитого газу впродовж усього місця.

Щоб зробити цей процес ще зручнішим та зекономити час споживачів, із 1 квітня ПАТ «Львівгаз» запровадив додатковий сервіс. Подати показання лічильника можна з допомогою SMS-повідомлення на короткий номер 7104. У повідомленні необхідно вказати номер особового рахунку та показання лічильника у форматі: ХХХХХХХХХХ ХХХХХ, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр особового рахунку споживача, ХХХХХ – показання лічильника (до 5 цифр). При цьому між особовим рахунком та показанням лічильника необхідно поставити пробіл.

Якщо повідомлення було надіслане у правильному форматі, то споживач автоматично отримає відповідь:  «Ваші показання прийняті та оброблені. Дякуємо».

Якщо ж дані внесені некоректно, то прийде відповідь «Неправильний формат». В такому випадку необхідно їх перевірити і повторити спробу.

Передати показання лічильника також можна в інший спосіб:

  • через Особистий кабінет на сайті 104.ua;
  • зателефонувати до Контакт-центру за номерами: 032-2907-104;

067-2177-104; 032-2423-104; (щодня з 08.00 до 20.00)

  • надіслати повідомлення із зазначенням номера особового рахунку та показань лічильника на електронну адресу [email protected]

Додамо, що номер 7104 є єдиним номером для всіх споживачів природного газу та призначений тільки для прийому СМС-повідомлень. Вартість відправки повідомлення встановлюють мобільні оператори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: