У Львові виступлять проти репресій у Білорусії

31 березня активісти громадського руху "Автономний опір" запрошують усіх виступити проти чергових політичних репресій у сусідній Білорусі.  Про це повідомила прес-служба громадської організації.

22 березня в Мінську відбулося безліч обшуків і затримань (за останніми даними більше 30 фактів) в середовищі активістів антифашистського руху і фанатів футбольного клубу Партизан. Вилучалася вся комп'ютерна техніка, мобільні телефони, одяг, література і навіть медичні картки. Підсумком стали арешти 2 чоловік. На даний момент, вони вже знаходяться в СІЗО-1 г. Минска ( "Володарка") і їм висунуто звинувачення за ч.2 ст.339 КК РБ ( "Злісне хуліганство") з максимальним покаранням у вигляді позбавлення волі до 6 років.

Абсолютно зрозумілим є той факт, що дане кримінальне переслідування є частиною того багатомісячного тиску на молодіжні субкультури з боку силових структур. А мета лише одна: залякати і звести нанівець найменші низові ініціативи, непідконтрольні владі.

Але навіть в такій ситуації ми повинні згуртуватися і продемонструвати наше найголовніше зброю, якого позбавлені наші противники - СОЛІДАРНІСТЬ??. Хлопцям, які зараз за ґратами (і не тільки по цій кримінальній справі), дуже потрібна наша підтримка, тому просимо всіх небайдужих писати листи.

?Бойко Вадиму Сергійовичу; м.Мінськ; вул. Володарського, 2; СІЗО-1; 220030
?Воловик Іллі Ігоровичу; м.Мінськ; вул. Володарського, 2; СІЗО-1; 220030

✅Де: Білоруське консульство, вул. Героїв УПА, 78
✅Коли: о 16-00, 31 березня

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: