Конкурент Watsons відкрив перший магазин у Львові

Сьогодні, 1 квітня, національна мережа дроґерій EVA відкрила у Львові свій перший магазин у Західній Україні.

Перший магазин мережі в Україні з’явився у 2002 році. За 14 років компанія «РУШ» (власник Лінії магазинів EVA) відкрила понад три сотні крамниць з косметикою та побутовою хімією в усіх регіонах України, за винятком західних областей. Західна експансія стала можливою після того, як компанія придбала торік складські приміщення у Києві. До того часу розподільчий склад «РУШ» знаходився у Дніпропетровську, і витрати на доставку товарів у західні області були надто великими.

Перший львівський магазин EVA знаходиться на вулиці Шолом-Алейхема, 17. З нагоди відкриття крамниці для покупців проводять розіграш подарункових наборів, сертифікатів та мультиварок. Розіграші відбудуться 16 та 23 квітня 2016 року о 13:00. У квітні усі покупці також отримають бонусну картку EVA МОЗАЇКА.

Мережа магазинів EVA належить двом дніпропетровським бізнесменам – Руслану Шостаку та Валерію Кіптику, які володіють також мережею супермаркетів VARUS. За кількістю магазинів EVA займає друге місце серед мереж дроґерій в Україні: за даними видання Retail Community під маркою EVA працює 326 магазинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: