Львів’ян та гостей міста запрошують відвідати III Міжнародну виставку «Вища освіта – 2016»

1-2 квітня 2016 року у місті Львові відбудеться III Міжнародна виставка «Вища освіта — 2016». Це унікальна спеціалізована виставка українських та закордонних вищих навчальних закладів на теренах Західної України. Цього року у виставці візьме участь близько півсотні вітчизняних та закордонних ВНЗ, серед яких 35 навчальних закладів Польщі. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Організатори виставки: Міжнародний освітній центр, за підтримки Львівської Торгово-Промислової Палати, Департаменту освіти та науки ЛОДА, Управління освіти Департаменту гуманітарної політики ЛМР.

Графік роботи виставки: 11.00-17.00 год. (п’ятниця), 10.00-17.00 год. (субота).

Місце проведення: Львівський палац мистецтв, вул. Коперника, 17.

Відкриватимуть освітню виставку: Олена Кондрат, завідувач сектору національного виховання та охорони дитинства управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради; Оксана Цар, головний спеціаліст відділу діяльності і координації ВНЗ департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації; Володимир Коруд, в.о. віце-президента Львівської Торгово-Промислової Палати; Галина Бохонко, директор Міжнародного освітнього центру; представник Генерального консульства Республіки Польща у Львові.

У програмі виставки: вищі навчальні заклади з України та Польщі презентуватимуть освітні пропозиції, напрямки та спеціалізації, надаватимуть консультації щодо умов навчання та умов вступу; інформуватимуть про різні програми навчання за кордоном, стипендії та гранти. Під час виставки у конференц-залі Львівського палацу мистецтв відбудуться презентації:

1 квітня 2016 р.:

12:00 год. – майстер-клас із ефективного вивчення іноземних мов від мовної школи eWords;

14:00 – презентація ВНЗ Польщі, учасників програми «Study in Poland»;

15:00 – презентація ВНЗ Польщі, учасників програми «Study in Poland».

2 квітня 2016 р.:

11:00 – презентація університетів м. Вроцлав, учасників програми «Teraz Wroclaw»

12:00 год. – майстер-клас із ефективного вивчення іноземних мов від мовної школи eWords.

Ті, хто зареєструється та відвідає III Міжнародну виставку «Вища освіта – 2016», мають чудову нагоду виграти планшет Samsung Galaxy від Міжнародного освітнього центру.

Додаткова інформація на сайті: http://educenter.com.ua/ua/ або за тел. (Міжнародний освітній центр) (032) 245-52-12. Контактна особа: Наталія Тимків, менеджер виставки, 097-46-56-456, email: [email protected]

Вхід безкоштовний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: