Військових правоохоронців урочисто провели з військової служби

У Львові урочисто провели бійців, в яких вийшов встановлений термін військової служби в межах першої черги четвертої хвилі мобілізації до лав Збройних Сил України.  Як зазначив у своєму зверненні до військовослужбовців начальник Західного територіального управління Військової служби правопорядку в Збройних Силах України полковник Микола Бобик на їхню долю припало чимало звитяжних випробувань.

  • Дякую усім вам за те, що ви з гідністю та честю виконували завдання, які стояли безпосередньо перед вами, перед військовими комендатурами, перед нашою службою загалом. Ви ті, на кого рівнятимуться наступні покоління молодих українців, адже не вагаючись за першим покликом відклали усі мирні справи у бік та прийшли до військкоматів й стали до лав Збройних Сил.

Ви самовіддано виконували завдання за призначенням в зоні проведення Антитерористичної операції: підтримували правопорядок на території, підконтрольній українським військам.

Гордий за те, що під час виконання бойових завдань в зоні АТО ми не втратили жодного бійця – це свідчить про те, що ви з відповідальністю ставилися до виконання громадянського обов’язку, були виважені у рішеннях та своїх діях під час виконання посадових обов’язків, - наголосив він.

На завершення командир закликав демобілізованих бійців не забувати про те, що військова частина потребує кваліфікованих військовослужбовців-контрактників: «Ми з радістю приймемо вас на контракт, адже знаємо вашу вірність Військовій присязі та Українському народові. Здоров’я і миру вам та вашим родинам».

За традицією військовослужбовцям, які завершили військову службу та відзначилися зразковою військовою дисципліною були вручені грамоти, оголошено подяки, присвоєно чергові військові звання «старший солдат».

В межах урочистостей до бійців зі словами Божого благословення звернувся військовий капелан отець Всеволод Семененко, який поблагословив усіх присутніх на подальші звершення у мирному житті, подякував за військову службу та закликав не забувати дорогу до гарнізонного храму: «Ми завжди знайдемо час аби вислухати вас, допоможемо вирішити життєві проблеми, розрадимо вас у час скрути».

Насамкінець творча група 58 будинку офіцерів привітала учасників свята міні-концертом, під час якого співачка Анна Маякова виконала пісенні твори  українських та зарубіжних авторів.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

4 05

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

08

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

011

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Підполковник Віталій Іванов.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: