«Батьківщина» переходить в демократичну опозицію

«Батьківщина» заявляє про свій перехід до демократичної парламентської опозиції.

Про це її лідер Юлія Тимошенко заявила сьогодні, перебуваючи у Львові.

«Сьогодні я можу оголосити консолідоване рішення нашої політичної сили. Ми прийняли рішення, що ми виходимо з безперспективного переговорного процесу про створення нової коаліції. Ми переходимо в демократичну, проєвропейську опозицію», – сказала вона.

Юлія Тимошенко наголосила, що фракція «Батьківщина» доклала всіх можливих зусиль, щоб змінити курс влади, зокрема, поставила п’ять публічних умов, які могли би дати Україні шанс вийти з кризи. Але, на жаль, до позиції фракції не дослухалися.

Голова фракції запевнила: «Ми йдемо на достатньо впевнену боротьбу проти старої системи, проти злиття нової постмайданної влади та старої олігархічної мафії. Ми йдемо на боротьбу проти знищення економіки України, проти знищення життя кожної української родини».

Юлія Тимошенко також зазначила, що її політична команда в парламенті буде і надалі підтримувати потрібні для держави законодавчі ініціативи.

«Якщо в парламенті будуть народжуватися законопроекти, які реально потрібні країні, які можуть допомогти людям в цей складний час, наша команда в парламенті буде голосувати за те, що ми вважаємо правильним і потрібним», – додала вона.

Лідер «Батьківщини» вважає, що перехід до опозиції є єдиним правильним рішенням за нинішніх соціальних та економічних умов.

«Інакше ми можемо як демократична сила стати ширмою, прикриттям до цього неподобства, що робиться за лаштунками», – сказала Юлія Тимошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: