Імена попутників хлопця, який пропав відучора по дорозі в Київ, виявилися фейковими

Імена попутників Тараса Познякова, 1991 р н., який пропав учора по дорозі зі Львова до Києва, виявилися несправжніми. На даний момент ні хлопця, ні машину ще не знайшли.

Це підтвердив ІA ZIK колега Тараса Познякова Олександр. Він повідомив, що імена попутників – вигадані, а їхні сім-картки до телефонів були куплені напередодні.

У соціальних мережах шириться дуже багато різної інформації на цю тему, в більшості випадків – неперевіреної і недостовірної. Речник поліції Львівщини Світлана Добровольська та начальник поліції Львова Антон Пузиревський у коментарі IA ZIK сказали, що на даний момент розшукові заходи тривають, місцеперебування Тараса Познякова і його машини ще не встановлено.

Львівська поліція передала заяву матері про зникнення хлопця київським правоохоронцям, відтак правоохоронці Києва та Львова спільно проводять розшукові заходи.

Нагадаємо, 4 квітня вранці зі Львова в Київ ‎виїхав Позняков Тарас Олександрович, 1991 р н. на автомобілі Ауді А6, 2006 р в сірого кольору. Номерний знак ‪ВС4446СІ. Виїхав з пасажирами, з якими зв’язався через BlaBlaCar. О 12 дня мав бути в Києві. Та на зв’язок не вийшов, на зустріч не приїхав. Зв’язок з ним повністю зник в районі села Бобриця Києво-Святошинського району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: