Медіа-заходи напередодні матчу Україна - Албанія

У четвер, 7 квітня, напередодні кваліфікаційного матчу Євро-2017 між жіночими збірними України та Албанії, наша національна команда проведе низку медіа-заходів у Львові. О 17:45 розпочнеться прес-конференція головного тренера українок Володимира Реви та однієї з футболісток команди у конференц-залі стадіону «Арена Львів». О 18:00 на вищезгаданій арені розпочнеться тренування «синьо-жовтих», перші 25 хвилин якого будуть відкритими для представників ЗМІ. Про це повідомляє ФФУ

Наші суперники – збірна Албанії свої медіа-активності на «Арені Львів» також будуть проводити 7 квітня. Відкрите тренування гостей розпочнеться о 17:00 (відкриті перші 15 хвилин), а спілкування головного тренера команди Алтина Рракллі з пресою розпочнеться о 16:45.

Нагадуємо, що 6 квітня - останній день прийому заявок. Отримати акредитації на матч Україна – Албанія можна буде у четвер 7 квітня під час відкритих тренувань команд, а також у день матчу в приміщенні Федерації футболу Львівської області (м. Львів, пл. C. Яворського, 1, другий поверх) з 12:00 до 13:00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: