На мистецький вікенд до Львова завітали мостищани

Цими вихідними, у рамках духовно-культурної програми "Мистецький вікенд у Львові", департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації  організував цікаву та пізнавальну екскурсійну програму Львовом для літніх людей із Мостиського району. Про це повідомила директор департаменту Христина Береговська.

Близько 30 жителів з сіл та містечок Мостиського району відвідали Львівський музей історії релігії, Національний музей у Львові ім. А. Шептицького та побували     у    Львівському    національному    театрі    опери    та    балету    ім. С. Крушельницької, де для них провели екскурсію оперним театром. Також літні люди мали можливість прогулятись вуличками старого Львова.

"Для гостей із Мостиського району ця мандрівка залишила багато позитивних та приємних вражень,- розповіла Христина Береговська. - Люди побачили неймовірну кількість прекрасних творів мистецтва. Вони готові знову і знову повертатись до мальовничого історичного Львова".

У департаменті зазначають, що такі екскурсійні програми організовуватимуть надалі  для  молодих  родин  та  літніх  людей  із усіх районів Львівщини і уже 10 квітня красою Львова насолоджуватимуться жителі Самбірського району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: