Будови Львова перевіряють на дотримання правил благоустрою

Будівельні майданчики Львова інспектують на дотримання правил благоустрою. Рейд на об’єктах будівництва КП «Адміністративно-технічне управління» спільно із районною адміністрацією та патрульною поліцією провели у відповідь на звернення депутата Львівської міської ради фракції “Об’єднання “Самопоміч” Христина Паньків.

Будівельні майданчики Львова інспектують на дотримання правил благоустрою. Рейд на об’єктах будівництва КП «Адміністративно-технічне управління» спільно із районною адміністрацією та патрульною поліцією провели у відповідь на звернення депутата Львівської міської ради фракції «Об’єднання «Самопоміч» Христина Паньків.

За словами депутата, нерідко забудовники нехтують елементарними санітарними правилами: вантажівки, виїжджаючи з будівельного майданчику, не проходять обов’язковий етап очищення. Через це на дорогах і тротуарах неподалік залишаються сліди піску, щебеню, цементу, пошкоджується дорожнє покриття. А мешканці прилеглих будинків скаржаться на сильний пил, яким вони змушені дихати.

Під час інспектування забудов у Шевченківському районі Львова поліція виписала штрафи, а представники районної адміністрації склали протоколи на недобросовісних забудовників. «Ми уповноважені скласти протокол за статтею 139 частиною 1 — тобто це є забруднення проїжджої частини транспортними засобами», — пояснив заступник командира шостої роти патрульної поліції Віталій Домбровський.

За словами Христини Паньків, стежити за дотриманням правил благоустрою має також і Держархбудінпекція. «Відповідний депутатський запит готую до цієї інстанції, аби усі об’єкти будівництва ретельніше перевіряли на наявність спеціальних майданчиків для миття автомобільної техніки, що перевозить будівельні матеріали», – повідомила депутат.

Рейди триватимуть і надалі – працівники міського «Адміністративно-технічного управління» вибірково проведуть інспектування будівництв у різних районах Львова. До інспектування залучать районні адміністрації та поліцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: