Нові подробиці резонансного зникнення львів'янина дорогою до Києва

Про нові подробиці резонансного зникнення 25-річного львів'янина Тараса Познякова розповів у коментарі для Гал-інфо Ігор Зінкевич, керівник громадської організації “Варта 1”

За словами Ігоря Зінкевича, 4 квітня до друзів зниклого Тараса близько трьох разів телефонували невідомі. Шахраї нібито могли скоординувати друзів Тараса із викрадачами. Також в трубку начебто говорив сам Тарас, однак товариші добре знають голос хлопця, тому їм не повірили.

Невідомі вимагали переказати гроші на картку, про яку суму йшлося Ігор Зінкевич не зазначив.

"У нас є три версії зникнення Тараса: перша - це автомобіль, його вартість становить близько 10-12 тис. доларів, друга - це ймовірний конфлікт у дорозі, який міг статись, третя - це посада Тараса (працює у Сихівському суді, - ред) та високі посади його батьків (мама теж працює у суді, батько на митниці)", - розповів Ігор Зінкевич.

"Вчора зі Львова виїхали люди на Київщину для пошуків, сьогодні ще поїхали три автомобілі ", - зазначив керівник громадської організації “Варта 1”.

Окрім того, Ігор Зінкевич сказав, що також пошуками займається Київська самооборона.

На карті зображено трасу Київ - Чоп, по якій найімовіршіне міг рухатися Тарас до столиці, та с. Бобриця, де востаннє щось було відомо про хлопця. Село знаходиться на півдні Києво-Святошинського району. Відтак, чому хлопець звернув на південь, невідомо.

 Як повідомляло Гал-інфо раніше, на Київщині посилили пошуки зниклого 25-річного Тараса Познякова. До пошуків залучена Національна гвардія та кінологи. Також станом на сьогодні у Київській області відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ККУ (Умисне вбивство).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: