Вперше у Львові Георгій Делієв із персональною художньою виставкою «Сила лева»

7 квітня о 19:00 год. відкриється виставка Георгія Делієва «Сила лева» в «Арт галереї мадам Пальмгрен». Художник прибуває у Львів вперше за 15 років. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Георгія Делієва добре знає та пам’ятає покоління 80-тих. Його вперше на сцені побачили в 84-му. Завжди без фраз, слів, лише окремі звуки – і зал здригався сміхом. Делієв – талановитий актор і режисер, драйвовий музикант, шоумен, художній керівник театру «Маски-шоу», Народний артист України. Вже 12 років поспіль Георгій влаштовує свої персональні виставки. На огляд львів’янам Делієв презентує свою персональну виставку під назвою «Сила лева».

Георгій Делієв своєю живописною грою ніби запрошує глядача поміркувати над теперішнім світом і взяти на озброєння не агресію, злість і жорстокість, а світло, радість і любов. Його герої фантазійні, гротескові і надзвичайно життєві, які то стріляють з рогатки по динозаврах, що п'ють на самоті й медитують, то застигли в якомусь заціпенінні та відчайдушно махають крилами у спробі подолання чи то гравітації, чи то непідйомності власної душі. Разом вони демонструють зріз часу, у якому абсурд і глибокий зміст взаємопов’язані.

Експозиція - це хороша можливість побачити всі техніки, якими володіє Георгій: акварель, акрил, олія, пастель, туш.

Відкриття виставки «Сила лева» відбудеться 7 квітня о 19:00 год. в «Арт галереї мадам Пальмгрен», вул. І. Федорова, 8.

Триватиме виставка до 10.05.2016 року. Відкрита щодня з 10:00 до 21:00 год.

Партнерська виставка Георгія Делієва та «Арт галереї мадам Пальмгрен» також проходитиме в Ресторані імпровізацій «Грушевський» (проспект Шевченка, 28) щодня з 9:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: