Цікава історія від Віталія Кличка про місцеве самоврядування

Сьогодні, 7 квітня, розпочався IV Форум місцевого самоврядування у Львові, під час якого мер міста Києва Віталій Кличко у вступні промові розповів що таке місцеве самоврядування. Інформує Дивись.Інфо.

«Розкажу вам цікаву історія, декілька днів тому познайомився з людиною, яка дала мені візитівку… Телефони, адреса на ній, на іншій стороні візитівки зображено одне висловлення, яке здалося мені зверхнім - "Україна – це я"… Декілька годин пройшло, я дуже довго думав, дійсно якщо людина думає, що "Україна це я", це дуже добре. Якщо людина думає, що Київ - це я, Львів - це я, Дніпропетровськ, Франківськ, Запоріжжя - це я. Це означає, що людині не байдуже і розуміє, що вона відповідальна за все, що відбувається, від свого мікрорайону до країни», - розповів Кличко

Також Кличко додав, що лише допомагаючи один одному, люди можуть вирішити ключові проблеми.

«Впевнений, що ці проблеми однакові як в Києві, у Львові, в Донецьку. Впевнений, що Україна буде єдиною. Люди змінились, система, на жаль, ще залишилась стара. Нам треба змінити цю систему, місцеве самоврядування – один з ключових напрямків, де треба дати відчуття кожному українцю, що він відповідальний і він впливає на події, які відбуваються в його місті та країні. Успіх кожної людини, успіх кожного регіону – від цього залежить успіх нашої країни», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: