У Львові хочуть сфальшувати тендер на міські маршрутні перевезення

Міська влада хоче сфальсифікувати конкурс на міські маршрутні перевезення. В цьому переконані приватні перевізники. Адже умов конкурсу на обслуговування міських маршрутів підприємствам досі не повідомили.

Цього року закінчується дія договору компанії-перевізника «Фіакр-Львів» з міською радою на маршрутні перевезення. Однак підприємство висловлює сумніви у прозорості проведення нового конкурсу, до оголошення якого залишилися лічені місяці.

«Ми очікуємо на тендер на міські перевезення, однак умови конкурсу нам досі невідомі. Якщо ми завчасно не будемо інформовані, то просто не встигнемо підготуватися, – наголосив Степан Коцан, директор підприємства-перевізника «Фіакр-Львів». – Адже щоб взяти участь у тендері, потрібно придбати нові автобуси, які відповідатимуть вимогам цього тендеру. А для цього треба укласти договір з підприємством-виробником транспорту на постачання таких автобусів. У свою чергу, підприємство вимагає передоплату на придбання транспорту. Всі ці ланки потребують багато часу».

Керівник компанії зауважив, що мерія неспроста відтерміновує оголошення умов тендеру: «Складається враження, що хтось до конкурсу готується, а нам нічого не повідомляють».

Раніше Степан Коцан зазначав, що підприємство готове залучити власні та кредитні кошти на придбання якісного транспорту, якщо міська рада забезпечить прозорі правила тендеру.

Також приватні перевізники підозрюють, що під приводом зміни транспортної схеми міста окремі пакети маршрутів будуть підлаштовані під одного перевізника – комунальне АТП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: