Дитячі духові оркестри продемонстрували свою майстерність

У середу, 6 квітня, у народному домі м. Городка відбувся перший тур обласного огляд-конкурсу дитячих духових оркестрів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів Львівщини. Про це повідомила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації Христина Береговська.

"Цей огляд-конкурс спрямований на відродження та розвиток на Львівщині дитячих духових оркестрових колективів, - зазначила Христина Береговська. - А також створення сприятливих умов для духовного і культурного розвитку молоді".

Продемонстрували свої уміння у конкурсі дитячий духовий оркестр Оброшинської дитячої музичної школи, шкільний оркестр духових та ударних інструментів Новояворівської школи мистецтв та дитячий духовий оркестр Городоцької дитячої музичної школи.

Учасники із Оброшино виконали марш "Будьмо", "Віденський вальс", "Караван" та "Свінг-польку", оркестр із Новояворівська – "Старі фотографії" та музичний фрагмент із кінофільму "Пірати Карибського моря", а представники Городоцької дитячої музичної школи – вальс "На Карпатах", попурі на теми українських народних пісень та чеську народну пісню "Полька дідуся".

Наступний тур конкурсу відбудеться у п’ятницю, 8 квітня, у Концертному залі Дитячої школи мистецтв №5 м. Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: