На Львівщині 36 офіційних мільйонерів

Станом на 1 квітня 2016 року до податкових органів Львівської області громадянами подано 8986 декларацій про майновий стан і доходи та задекларовано 682,9 млн грн доходів.

Про це повідомляє управління комунікацій ГУ ДФС у Львівській області.

Найбільшу кількість з поданих декларацій складають:

225 декларацій подано громадянами, які одержали дохід від продажу рухомого та нерухомого майна. Сума задекларованих доходів становить – 61,8 млн  гривень;

480 декларацій з доходами від здавання майна в оренду. Сума задекларованих доходів становить – 25,5 млн гривень;

15 декларацій подано громадянами, які одержали інвестиційний дохід. Сума задекларованих доходів становить – 1,2 млн  гривень;

1672 декларації подано громадянами, які одержали дохід у вигляді спадщини. Сума задекларованих доходів становить – 235,7 млн гривень.

За результатами проведених перерахунків 2084 громадянам підлягає додатково до сплати 13,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 3,6 млн грн  військового збору.

36 громадян задекларували одержані доходи в сумі понад 1 млн грн. Сума задекларованих доходів становить – 95,2 млн гривень.

Громадянами, які згідно з законодавством мають право на отримання податкової знижки, подано 5862 декларації. До повернення з бюджету внаслідок використання права на податкову знижку підлягає – 7,1 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: