У Львові відбудеться кава-брейд на тему "Нюанси ввезення в Україну автомобілів з транзитними номерами"

Проблема автомобілів, ввезених в Україну в режимі транзиту, набула загальнодержавних масштабів. У всіх областях Західної України таких автомобілів уже налічується десятки тисяч. 

Ці автівки зареєстровані поза межами нашої держави і згідно із чинним законодавством  їх власники повинні щоп’ять днів виїжджати за кордон, інакше на них чекають штрафи.  Такий стан справ уже породив кілька проблем: це черги на кордоні; бюджет України  недоотримує мільйони гривень внаслідок того, що такі автомобілі не проходять звичну процедуру розмитнення і т.д.

Про те, яким чином змінити ситуацію на користь усіх сторін, АППУ запросила подискутувати Левка Прокіпчука - начальника Львівської митниці ДФС  та Романа Тузяка - голову ГО "ЗАВТРА" котра представляє інтереси власників транспортних засобів з транзитними номерами.

Обговорення відбудеться в  ресторані «Порохова вежа»( вул. Підвальна,4)  о 13.00 год. 08 квітня 2016р.

Просимо представників ЗМІ акредитуватися за до 10.00 год. 08.04.2016 року за телефоном (098) 05-76-455 або  електронною адресою [email protected].

До відома: даний захід започаткований Асоціацією платників податків України з метою обговорення сучасних економічних та  суспільних проблем, які турбують громадянське суспільство та відбувається на постійній основі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: