Діти пільгових категорій взяли участь у соціальному проекті «Веселі канікули»

Минулого тижня у львівських школах пройшли весняні канікули. З нагоди цього управління молоді, сім´ї та спорту в рамках соціального проекту  «Веселі канікули» спільно з підприємствами нашого міста організувало серію пізнавально-розважальних заходів для маленьких львів’ян. Протягом двох днів близько 50 діток різних соціальних категорій були залучені до різних атракцій. Про це повідомила прес-слжуба ЛМР.

«Мешканці Сихова отримали змогу скерувати дітей до розважального центру «Моторна бджілка», де вони мали змогу активно та весело провести час. Мешканців інших районів запросили до дитячого розважального центру нашого міста «Дитяча планета», де протягом дня мали можливість бавитись без обмежень.

Також в ці дні маленьким львів’янам був запропонований перегляд мультфільму «Зоотрополіс» у форматі 3D у кінотеатрі «Кінопалац», класика української літератури - вистава «Назар Стодоля» у Національному українському драматичному театрі  ім. М. Заньковецької, для футбольних уболівальників  матч між жіночими збірними України та Албанії на Арені Львів та цікавий майстер клас з виготовлення солодощів», - розповіли організатори.

Довідка

«Веселі канікули» — це соціальний проект, який реалізовується в рамках соціальної кампанії «Добрі справи» для дітей з багатодітних та малозабезпечених родин, дітей учасників АТО та переселенців на час шкільних канікул.

Долучитись до соціальної кампанії «Добрі справи» можна звернувшись до  управління молоді, сім’ї і спорту ЛМР. Контактна особа – Єлизавета Майорова, тел. 297-58-71, 095-84-60-061.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: