Світлана Тарабарова розпочне всеукраїнський тур двома концертами у Львові

12 квітня одразу двома концертами у Львові розпочнеться всеукраїнський тур Світлани Тарабарової. Про це Дивись Інфо повідомили організатори концерту.

Символічно, що перший концерт відбудеться саме у Львівському військовому шпиталі для поранених бійців, які фізично не в змозі відвідати вечірній виступ співачки у Львівський філармонії.

«Більшість пісень із мого другого альбому «Вірю.Знаю» присвячені саме нашим захисникам, тому було б несправедливо, якби вони не потрапили на концерт. Такі композиції як «Повертайся живим», «Хочу жити без війни», «Любов», «Ніколи знову» завжди знаходять відгук у серцях справжніх чоловіків» - поділилась Світлана.

Загалом #СВІТЛИЙКОНЦЕРТ (саме таку назву має програма) налічує близько 20 авторських пісень за усі 4 роки сольної кар’єри Тарабарової. Глядачі почують як нові пісні із альбому «Вірю.Знаю», так і улюблені хіти «Мы верим в любовь», «Мир всем», «Забывай», «Радуга», «Дай мне знак» та багато інших.

Обов’язково пролунає і пісня «Світло в тобі», яка цієї весни стала саундтреком до нової української комедії «Ніч святого Валентина».

Остаточний графік всеукраїнського туру співачка обіцяє презентувати вже 10 го березня, а ми можемо лише нагадати, як пройшов #СВІТЛИЙКОНЦЕРТ восени минулого року у Києві

Afisha_Tarabarova(1)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: