"Літературний десант" побував на Городоччині

Наприкінці минулого тижня у рамках проекту "Літературний десант" відбулися зустрічі поета Івана Пазина з читачами у бібліотеках Городоцького району – у селах Бартатів, Братковичі, Родатичі і Вовчухи. Про це повідомили у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації, який разом із Львівською обласною бібліотекою для дітей виступив ініціатором проекту "Літературний десант".

Іван Пазин читав присутнім у бібліотеках вірші на різні теми: духовно- філософські, історико-патріотичні, про Україну, присвячені учасникам Всеукраїнських акцій протесту (1990 – 2015) та новітнім Героям України – Героям Небесної Сотні, воїнам у зоні АТО та своєму синові, який загинув під Іловайськом.

"Присутні були зачаровані майстерним читанням напам'ять власних поезій, -  розповіла директор департаменту Христина Береговська. - Читання віршів неодноразово переривалося оплесками в знак того, що поезії схвилювали серця і душі слухачів".

Відзначимо, що на адресу поета лунали слова подяки від працівників бібліотек – за приємну щиру зустріч і за поезії, які прозвучали в авторськім виконанні.

Нагадаємо, що Іван Пазин – це поет, який, читаючи свої вірші з 8 ранку і майже до 9 вечора, встановив національний рекорд України – "Найтриваліший час декламування авторської поезії напам'ять".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: