«Львівелектротранс» виступив проти несанкціонованої реклами

Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» звертається до львів’ян не розміщувати оголошення і не дозволяти іншим використовувати опори контактної мережі електротранспорту для безкоштовних «інформаційних стендів». Порушники, які використовують опори не за призначенням, будуть притягуватись до адміністративної відповідальності.

Керуючись Правилами благоустрою м. Львова, відповідно до п.44 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», накладаються стягнення, передбачені ст. 82, 152 КУпАП за порушення вимог цих Правил, а саме за:

20.1.25. Розвішування рекламних оголошень, афіш, агітаційних плакатів на фасадах будинків, споруд, парканах, деревах, стовпах тощо та несвоєчасне зняття агітаційних плакатів.

За статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення: порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

«Нагадаємо, для розміщення рекламних матеріалів на зупинках громадського транспорту облаштовані спеціальні безкоштовні дошки оголошень. Дякуємо за розуміння і сподіваємось на підтримку», - зазначили у ЛКП «Львівелектротранс».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: