Бюджет Львова відтепер можна контролювати он-лайн

Відтепер дуже просто можна віднайти, що саме цьогоріч ремонтуватимуть чи модернізуватимуть на вашій вулиці або ж у мікрорайоні за міські кошти. На сайті Львівської міської ради опублікували 2 бюджетні карти, які відображають фактичні видатки бюджету розвитку 2015 року та планові – 2016-го.

«Це максимально зрозуміло, максимально просто: на цих картах можна подивитися, скільки грошей витратили на ремонт вашого двору», – пояснює працівник міського управління ІТ Іван Коржов.

На цьому розробники не зупиняються, адже це лише частина загального проекту «Open Budget». Так, цьогоріч планують розробити і візуалізацію дохідної та видаткової частин бюджетів ЛКП. «Тобто це всі комунальні підприємства, окрім ЖЕКів: Міський центр інформаційних технологій, Водоканал, Львівсвітло тощо», – підкреслює Іван Коржов.

Карти можна знайти на сайті Львівської міської ради у вкладці «Місто» –> «Бюджет», або ж посиланнями:

Бюджетна карта на 2015 рік

Бюджетна карта на 2016 рік

Нагадаємо, проект «Open Budget» спільно реалізують управління ІТ Львівської міської ради і Центр політичних студій та аналітики «Ейдос», за підтримки Європейської комісії в Україні, Міжнародного благодійного фонду «Відродження» та ПРООН в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: