У Львівській ОДА проведуть семінар щодо надання долікарської допомоги

21 квітня ц.р. з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації спільно з дирекцією навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України організовує для фахівців галузі спорту Львівщини проведення практичного семінару-навчання з актуальних питань охорони праці техніки безпеки та надання першої долікарської допомоги. Про це повідомила заступник начальника управління молоді і спорту ЛОДА Оксана Вацеба.

Семінар –навчання розпочнуться о 14 год.30 хвилин в приміщенні легкоатлетичного манежу з велотреком НСБ літніх видів спорту МО України (вул. Клепарівська, 39-а).

Довідково.

Міжнародна організація праці оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці для того, щоб привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми, а також до того, яким чином створення та просування культури охорони праці може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці. Вперше цей Всесвітній день відзначався у 2003 році.

У цей день більш ніж в ста країнах світу проводяться заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до невирішених проблем охорони праці.

Ідея проведення Всесвітнього дня охорони праці бере початок від Дня пам’яті загиблих працівників, уперше проведеного в 1989 році в пам’ять про працівників, які загинули та отримали травму на виробництві.

В Україні цей день отримав назву «День охорони праці» і відзначається згідно Указу Президента України № 685/2006 від 18 серпня 2006 року щорічно 28 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: