У Львові представлять фотовиставку "Якби не війна…"

В неділю, 17 квітня о 13:00 на площі Ринок відбудеться фотовиставка портретів найвизначніших волонтерів нашої боротьби за мир «Якби не війна..» та презентація тематичного календаря на 2016 рік.

Про проект: «Справжні» - фотовиставка, яку було презентовано до Дня волонтера в Києві, 5 грудня 2015 року. Це проект про українців, патріотів, звичайних людей і водночас героїв нашого часу. Ми хочемо показати кожному обличчя тих, хто сьогодні творить майбутнє України. Адже мало хто знає, що волонтери відмовляються від своїх мрій заради майбутнього нашої країни, а натомість отримують від можновладців перешкоди, докори та навіть арешти.

Метою проекту є ознайомлення суспільства з волонтерами, історіями їх життя, адже сьогодні всі знають назви волонтерських організацій, але майже не знайомі з конкретними справжніми українцями, які тримають армію на своїх плечах.

Завдяки опитуванню серед громадських активістів, волонтерів і військових до проекту були запрошені такі представники волонтерського руху як Віталій Дейнега «Повернись живим», Аліна Михайлова «АрміяSOS», Роман Сініцин «Народний тил» та інші. 13 волонтерів предстануть перед кожним в двох іпостасях – якими вони є на війні і якими вони б були, якби не почалась війна.

В програмі:

  • відкриття фотовиставки
  • презентація календаря на 2016 рік;
  • показ фільму від BABYLON'13 .

Досягнення  кожного з цих волонтерів не є меншими за досягнення будь якого народного артиста чи політика. Знати героїв в обличчя – важливо. Тим паче, що кожен з них – ціла історія. Чим би вони жили, якби не ця війна?

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: