У Львові презентують кластер видавничої діяльності та поліграфії

15 квітня 2016 року в приміщенні Великої сесійної зали Львівської міської ради відбудеться науково-практична конференція, присвячена 80-річчю з дня народження доктора технічних наук, заслуженого діяча науки і техніки України, професора Е. Т. Лазаренка. Головною метою заходу є вшанування пам’яті видатного науковця Української академії друкарства.

Організаторами виступає Українська академія друкарства. Партнери: НТУУ «Київський політехнічний інститут», Інститут міста Львівської міської ради, Клуб пакувальників України, Львівська обласна асоціація підприємств поліграфічної галузі та виробників упаковки, Асоціація видавців та книгорозповсюджувачів Львівщини.

«Конференція об’єднає учнів Едуарда Тимофійовича та усіх небайдужих до поліграфії. Окрім того, зараз у Львові відбувається процес створення кластеру видавничої діяльності та поліграфії. Головна мета – створення потенціалу для майбутнього розвитку цих сфер. До кластеру мають увійти не тільки підприємства, а також і Українська академія друкарства, яка є єдиним автономним в своєму роді навчальним закладом, який готує фахівців у галузі видавничої діяльності та поліграфії. Говорячи про створення майбутнього, ми не можемо забувати про минуле. Саме як данина минулому буде проведено конференцію», - розповідають організатори.

У рамках конференції буде проведено презентацію на тему: «Місце кластера видавничої діяльності та поліграфії в стратегії підвищення конкурентоспроможності Львова».

Вхід вільний. Реєстрація з 10.00 до 11.00 год. Засідання конференції з 11.00 до 14.00 год.

1234

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: