Львівщиною зацікавилися турецькі бізнесмени та інвестори

Питання налагодження економічної співпраці та залучення інвестицій у Львівську область обговорили під час зустрічі голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка з делегацією Міжнародної спілки бізнесменів України та Туреччини у п'ятницю, 15 квітня.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Керівник Львівщини подякував турецькій стороні за підтримку України в питанні збереження територіальної цілісності країни, а також ознайомив присутніх бізнесменів з потенціалом області.

"У Львівській області є великі можливості для ведення бізнесу, - зазначив Олег Синютка. - Тут безпечно та комфортно працювати, а також є повна підтримка зі сторони влади. Для нас пріоритетними галузями є будівництво, деревообробка, розвиток дорожньої інфраструктури та альтернативної енергетики".

Окрім того, очільник області наголосив, що якщо турецькі компанії приймуть рішення відкрити на території Львівщини свої підприємства, ми можемо розглянути питання синхронізації підготовки робітничих кадрів відповідно до потреб виробництва.

Зі своєї сторони віце-президент Української асоціації турецьких підприємців Бурак Пехліван повідомив, що турецький бізнес зараз очікує підписання угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Туреччиною. "Такий крок дасть можливість залучити великі інвестиції та пожвавити торгівлю, - підкреслив Бурак Пехліван. - Близько 100 турецький компаній чекають цієї угоди для того, щоб інвестувати в Україну, більшість з них зацікавлені саме Західною Україною".

Він також поінформував, що найближчим часом на Львівщині планується проведення бізнес-форуму за участі українських та турецьких бізнесменів для того, щоб краще ознайомити їх з потенціалом області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: