На iPhone тепер можна відстежити рух громадського транспорту

dodatok_ios

Відтепер мешканці та гості міста можуть стежити за громадським транспортом зі своїх iOS-пристроїв – із додатком Lviv Transport Tracker.

Додаток запустили за сприяння Львівської міської ради, волонтер-розробник – Денис Мельошин.

Завдяки Lviv Transport Tracker, користувачі бачать реальний час очікування прибуття на зупинку потрібного транспорту. Власники смартфонів можуть переглядати повний перелік зупинок будь-якого маршруту, шукати зручні місця пересадки на інший транспорт. Найважливіші маршрути можна додавати до «Обраних» і, таким чином, мати швидкий доступ до потрібної інформації.

Додаток Lviv Transport Tracker для iOS містить інформацію про всі види громадського транспорту міста Львова – автобуси, тролейбуси, трамваї, а також про 979 зупинок і 82 маршрути. Ця інформація доступна користувачам навіть без інтернету. Додаток зручний як українцям, так і іноземцям, адже працює українською, англійською та російською мовами. Кожен охочий може безкоштовно завантажити його з AppStore.

«Lviv Transport Tracker для iOS став логічним продовженням подібного проекту для Android, який у лютому цього року реалізував Кирило Пісковець. Обидва проекти створені на волонтерських засадах. Кошти бюджету Львова на проекти не витрачалися», – коментує начальник управління ІТ Львівської міської ради Тимофій Александронець.

Завантажити додаток можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: