У Львові розпочав роботу Весняний діловий форум

Усьоме у Львові на стадіоні "Арена Львів" проходить Весняний діловий форум. Цього року його тема "Зміна траекторії розвитку. Нові стратегії, інструменти та ринки".

Учасників Форуму привітав голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. Очільник області переконаний, що саме на Львівщині є всі передумови для того, щоб стати успішним.

Повідомляє прес-служба ЛОДА.

"Львівщина не обділена увагою високопосадовців. Дві області, які Президент відвідує найчастіше: це Донеччина, тому що він Головнокомандувач і відповідає за те, щоб зупинити війну і повернути всі окуповані території, а друга область – це Львівщина. Президент відчуває, що тут культивується успіх України, що саме Львівщина може стати регіоном, який за собою тягне всю нашу державу до стандартів Європейського Союзу. Окрім того, Львівщина, з точки зору Глави держави, має стати Фабрикою Європи. У нас усе для цього є".

Після урочистої церемонії відкриття робота Форуму проходить у п’яти практичних панелях. Зокрема, його учасники обговорюють питання стабілізації економічної ситуації в Україні в умовах сьогодення, аналізу стратегії діяльності нашої держави у напрямку євроінтеграції. Йдеться про ситуацію в фінансовому та банківському секторах України, а також про проблеми та перспективи розвитку України, як ІТцентру. Окрема панель присвячена досвіду польських реформ.

У Форумі беруть участь народні депутати України, представники  органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, провідних банківських установ й інституцій, успішні підприємці, зацікавлені в економічному розвитку та євроінтеграції України, представники міжнародних економічних організацій та установ, зарубіжних фінансових та інвестиційних компаній, підприємств, зацікавлених у реалізації бізнес-проектів на території України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: