У Львові відбудеться ХІV міжнародний етно-джазовий фестиваль "Флюгери Львова"

З 6 до 9 травня з 10:00 до 23:00 год. у Львові, у внутрішньому дворику львівської Ратуші, пройде ХІV міжнародний етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова».

Упродовж чотирьох днів тут виступить 20 гуртів, у яких грають музиканти з України, Польщі, Ізраїлю, Ірану, Азербайджану, Італії та США. Цього року «Флюгери Львова» стануть своєрідним продовженням «Львівського місяця» у Вроцлаві – масштабної презентації української культури під час заходів Європейської Столиці Культури.  Щодня на «Флюгерах» виступатимуть гурти, які представляли українську музику на ЄСК та готували для цього спеціальні програми, як от: «Tik TU», «Усейн Бекіров band & Laura Marti», «Marinita», «Shatur-Gudur», «ГИЧ Оркестр» чи «ShockolaD». Останній день фестивалю буде повністю присвячений вроцлавській сцені.

Цьогорічний фестиваль відбуватиметься за підтримки Польського Інституту в Києві, Генерального Консульства Республіки Польща у Львові та Львівської міської ради, а також партнерами заходу є МО "Дзиґа".

Детальніше про фестиваль можна прочитати тут: http://dzyga.com/index.php/uk/component/content/article/58-4/58/2301-fliuhery-lvova-2016

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: