У Львові вночі зловмисник підпалив авто

У Сихівський відділ поліції сьогодні, 15 квітня о 2.42 ночі звернувся 35-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що на вулиці Трильовського у запаркований біля будинку автомобіль невідома особа кинула якийсь палаючий предмет.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці встановлюють обставини події та вживають усіх заходів аби встановити особу та місце перебування зловмисника, котрий кинув у автомобіль Форд пляшку, ймовірно, наповнену горючою рідиною.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, у автомобіль Форд Фокус влучили пластиковою пляшкою, до якої була прикріплена палаюча ганчірка. Ймовірно, пляшка була наповнена горючою рідиною або сумішшю. Внаслідок займання пошкоджено капот автомобіля.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Cанкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Правоохоронці встановлюють обставини події та вживають усіх заходів аби встановити особу та місце перебування зловмисника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: