У центрі Львова буде безкоштовний Wi-Fі

Департамент розвитку Львівської міської ради оголосив конкурс на установку безкоштовних точок доступу Wi-Fi в місті. Відзначається, що це інвестпроект, тобто гроші на його реалізацію виділить інвестор, а не муніципалітет.

Про це повідомляє видання AIN.

Бажаючі можуть подати заявки на конкурс до 11.00 9 травня цього року. Кандидати повинні відповідати таким вимогам: наявність у співробітників належної кваліфікації, фінансові можливості для реалізації такого проекту, наявність відповідної ліцензії, можливість забезпечити на одному хот-споті (площа, на якій користувач може вийти в Мережу за допомогою Wi-Fi ) не менше 30 активних пристроїв при швидкості на одного користувача не нижче 1 Мбіт / с. Повний перелік вимог до кандидатів вказано в конкурсній документації.

Таким чином, в разі реалізації проекту, безкоштовний Wi-Fi буде доступний в центральній частині міста.

«Орієнтовно це площа Старий Ринок - обласна адміністрація - університет Франка - проспект Шевченка», - пояснив заступник голови департаменту IT львівської міськради Тимофій Александронець.
Чиновник зазначив, що на даний момент про готовність встановити точки доступу заявили три компанії. Однак місцева влада розраховує отримати більшу кількість заявок.

lviv1

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: