Представники Львівщини здобули ще три Олімпійські ліцензії для участі в Олімпійських Іграх

У неділю, 17 квітня, на арені “Sportski Objekti” в Зренянині, що в Сербії завершився Європейський турнір Олімпійського відбору з вільної, греко-римської та жіночої боротьби, в якому українські спортсмени завоювали чотири ліцензії для участі в Іграх ХХХІ Олімпіади в Ріо-де-Жанейро. Володарями трьох ліцензій – представники Львівської області.

Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Зокрема ліцензії здобули Оксана Гергель – чемпіонка світу, срібна та бронзова призерка чемпіонату Європи, Алла Черкасова – володарка Кубку Світу, бронзова призерка чемпіонату світу, срібна та бронзова призерка чемпіонату Європи та Андрій Квятковський – дворазовий переможець Київського Міжнародного турніру, призер турнірів серії Голден Гран-Прі.

Зауважимо, що крім цих трьох спортсменів ще 11 атлетів Львівщини – Бондарук Роман, Царьков Олег, Коростильов Павло, Кальниш Наталія (кульова стрільба); Федечко Андрій (сучасне п’ятиборство); Марченко Вероніка (стрільба з лука); Ткач Юлія (вільна боротьба); Возняк Анастасія (художня гімнастика); Шемякіна Яна, Патєлєєва Ксенія, Почкалова Анфіса (фехтування) вже володіють олімпійськими ліцензіями-2016.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: