У Львові з’явився перший автобус, обладнаний системою озвучення зупинок

Сьогодні, 18 квітня, на маршрут виїхав перший автобус компанії-перевізника «Успіх БМ», обладнаний пристроєм для озвучення зупинок. Окрім маршрутного таксі №53, невдовзі зупинки оголошуватимуть і в автобусах решти напрямків, які обслуговує підприємство.

У березні компанія «Успіх БМ» оголосила про пошук постачальника обладнання для звукового супроводу зупинок. Поки що триває конкурсний відбір серед підприємств, які виявили бажання співпрацювати з перевізником.

«Сьогодні в рейс виїхав перший великогабаритний автобус № 53, обладнаний системою звукового супроводу зупинок. Це тестова система, адже за підсумками конкурсу буде обрано кращого постачальника автоінформаторів для автобусів підприємства», – розповів директор компанії-перевізника «Успіх БМ» Юрій Мельник.

За словами Юрія Мельника, озвучення зупинок у маршрутках – це новація для Львова, адже до сьогодні такі пристрої встановлені лише в електротранспорті. Підприємство переконане, що таким чином зможе допомогти пасажирам з обмеженими можливостями і туристам.

Детальна інформація про маршрутне таксі, обладнане пристроєм для озвучення зупинок: автобус № 53, ВС 32 26 АА, водій: тел. 098 66 108 25 (Петро).

Нагадаємо, компанія-перевізник «Успіх БМ» обслуговує міські маршрути №48, 49, 50, 51, 53.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: