У Львові обрали вчителів математики - претендентів на титул "Учитель року – 2016"

У понеділок, 18 квітня, у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу оголосили результати відбіркового етапу завершального туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2016" у номінації "Математика".

 

На шляху до фіналу 25 конкурсантів пройшли такі випробування як "Інтернет-ресурс учителя", "Майстер-клас", "Тестування з фахової майстерності". Після цього журі відібрали 12 фіналістів. Це, зокрема, вчителі-математики з Вінницької, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Львівської, Полтавської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей та міста Києва.

Про це повідомила директор  департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олександра Небожук.

У фіналі, який відбудеться 22 квітня, на вчителів очікують нові випробовування: "Володіння ІКТ", "Урок" та "Захист навчального проекту". Львівщину на конкурсі представлятиме вчитель математики Бориславської ЗОШ Наталія Лецик.

Зазначимо, що цьогоріч Всеукраїнський конкурс "Учитель року – 2016" проводять у чотирьох номінаціях: "Англійська мова", "Захист Вітчизни", "Історія" та "Математика".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: